Pukukello ei saa olla liian pramaileva, jotta ei varasta huomiota, mutta riittävän tyylikäs sopimaan puvun kanssa käytettäväksi. Kellokuori on mielellään ohut ja siro, ja kellotaulu kohtuullisen yksinkertainen. Kellosta ei tarvitse löytyä valtavasti toimintoja, joten kaikki urheilu, sukellus tai lentäjän kellot jätetään pois laskuista. Pukukellon rannekkeena on mielellään musta nahkaranneke.

Baselworld 2017 -messuilla esiteltiin useampia pukukelloksi sopivia malleja. Tässä toimituksen viisi suosikkia:

Bergstern Harmony

Bergstern Harmony on 42-millinen, teräskuorinen kvartsikello. Hopeasävyinen kellotaulu on yleisilmeeltään hyvin hillitty. Viikonpäivänäyttö toimii mukavana yksityiskohtana. Ulkonäön viimeistelee musta nahkaranneke.

Louis Erard Excellence Regulator Power Reserve

Louis Erardin uutuuden hauska yksityiskohta on ”power reserve” -näyttö, joka kertoo kuinka paljon kellossa on vielä vetoa. Kellossa on mekaaninen, nuppivetoinen koneisto, 40-millinen teräskuori ja musta nahkaranneke.

Oris Artelier Calibre 113

Oris Artelier Calibre 113 tarjoaa paljon samoja ominaisuuksia kuin Louis Erardin Regulator. Kellossa on nuppivetoinen, mekaaninen koneisto 10-päivän käyntivaralla. Krokotiilinahkaranneke ei ehkä sovi kovin muodollisiin juhliin, mutta vähän rennommissa yhteyksissä toimii hyvin pukukellona.

Frederique Constant Classic Worldtimer Manufacture

Tässä matkailijalle sopivassa kellossa on kohtuullisen paljon yksityiskohtia, mutta toteustus on sen verran näyttävä, että Frederique Constantin uusi Classic Worldtimer Manufacture voidaan hyvin ottaa pukukelloksi. 42-millisessä kellossa on teräksinen, ruusukullattu kuori ja mekaaninen automaattikoneisto 42-tunnin käyntivaralla.

Zenith Heritage 146

Zenith Heritage 146 on kronografi, mutta toteutus on niin tyylikäs että hyväksymme sen pukukelloksi. 38-millisen, teräskuorisen kellon kellotaulu on saatavissa joko sinisenä tai ruskeana. Kellossa on vastaavasti sininen tai ruskea nahkaranneke.