Bentley on viritellyt taas vähän lisää tehoa irto 6.0-litraisesta W12-moottoristaa, ja luonut kaikkien aikojen nopeimman ja tehokkaimman Bentley-mallin. Uusi Bentley Continental Supersports on samalla tiettävästi maailman nopein ja tehokkain nelipaikkainen luksusauto.

Uusien turboahtimien ja tehokkaamman ahtoilman jäähdytyksen ansiosta Supersports-mallin W12 tuottaa 710 hevosvoimaa tehoa ja 1017 Nm vääntöä. Näillä tehoilla auto kiihtyy satasen vauhtiin vaatimattomassa 3,5 sekunnissa, ja saavuttaa 336 /kmh huippunopeuden. Auto on saatavissa myös avokattoisena Convertible-mallina, jonka lukemat häviävät vain hieman kovakattoiselle (3,7s ja 330km/h).

Autossa on 8-nopeuksinen ZF-automaattivaihteisto. Voima välittyy kaikille neljälle pyörälle takavetopainotteisesti 40:60 -suhteessa. Järjestelmä säätää voimasuhdetta tilanteen mukaan, jotta saavutetaan paras mahdollinen pito ja suorituskyky. Hidastuvuudesta huolehtivat valtavan kokoiset hiilikuitujarrut. Jarrulevyjen halkaisija on 420mm etuakselilla ja 356mm takana.

Auton 21″ takovanteet säästävät painossa yhteensä huimat 20 kg. Lisävarusteena on saatavissa vielä titaanista valmistettu putkisto, joka tuo vielä viiden kilon painonsäästön.

Tällaisen auton ostajat eivät ehkä kysele kulutuslukemia, mutta meitä muita ne kiinnostavat. Yhdistetty kulutus on 15,7 l/100km ja CO2-päästöt 358 g/km.