Jos olet etsimässä luksusluokan neliovista, josta löytyy kuitenkin vähän tavallista enemmän sporttista twistiä, voi ratkaisu olla Bentley Flying Spur V8 S Black Edition.

Bentley Flying Spur V8 S -mallia liikuttaa turboahdettu, 4.0-litrainen V8, joka tuottaa tehoa 528 hevosvoimaa ja vääntöä 680 Nm. Auto on nelivetoinen, mutta voimanjako takavetopainotteinen siirtäen moottorin väännöstä 40% eteen ja 60% taakse. Kiihdytys sataseen onnistuu 4,9 sekunnissa ja huippunopeus on 306 km/h, joten ainakin suorituskykyä riittää.

Black Edition -mallin ulkoisia tunnusmerkkejä ovat tummat valoumpiot sekä kiiltävänmustat ovenkahvojen koristeet, etusäleikön reunus ja ikkunoiden karmilistat. Kiiltävänmustat vanteet ovat 21″ ja jarrusatulat voi valita joko mustina tai punaisina.

Matkustamon puolella auton vakiovarusteluun kuuluvat kolmipyöräinen Sport Plus -ohjauspyörä, mustat koristelistat sekä musta nahkaverhoilu kontrastitikkauksella. Nahkaverhoilun värin voi halutessaan myös vaihtaa, tai valita sporttisen kaksiväriverhoilun.