Bistro Manu on uusi, moderni kortteliravintola Helsingin keskustassa. Original Sokos Hotel Presidentin yhteyteen avattu ravintola palvelee niin hotellivieraita kuin muitakin ruokailijoita.

Manun menu koostuu muutamasta simppelistä klassikosta täydennettynä kauden herkuilla. Listan valikoima sopii niin pikku nälän helpottamiseen kuin pidemmän kaavan illallisille. Bistro Manu on avoinna joka päivä lounaasta iltaan. Bistro Manun lounas katetaan joka arkipäivä kello 11–14 ja siihen kuuluu runsas salaattipöytä, keitto, pöytiin tarjoiltava lämmin ruoka sekä kahvi tai tee.

Bistrossa voi nauttia myös isommalla joukolla. Ttalo tarjoaa illan isännälle tai emännälle ruoan veloituksetta, kun pöydän ääreen kokoontuu minimissään 10 ruokailijaa erikoismenun äärelle. Kisällinurkkaus taas on tarkoitettu erilaisiin esittelyihin ja keskusteluihin, joissa kisällit kuulevat mestariaan. Kabinetissa tai nurkkapöydän rauhassa voi esitellä uuden kirjan, kertoa matkakokemuksia tai jatkaa kyselytuntia. Manussa on myös kaksi kabinettia, 10 hengen Kuru ja 18 hengen Kivi.