Sähkömoottorinen BMW i3 on jatkossa saatavissa kahtena tehoversiona, kun perusmalli i3:n lisäksi on valittavissa hieman sporttisempi BMW i3s.

BMW i3s -mallin sähkömoottorin tarjoaa tehoa 135 kW (184 hv) ja vääntöä 270 Nm. Sähkömoottorin huippuvääntö on käytettävissä heti paikaltaan lähtiessä. Kaupunkinopeuksissa sähköauto onkin yllättävän ripeä liikkuja. BMW i3s kiihtyy jopa satasen vauhtiin todella reippaasti, vain 6,9 sekunnissa. Auton huippunopeus on 160 km/h.

Auton akku mahdollistaa noin 200 kilometrin ajomatkan. Lisäksi on saatavissa polttomoottorilla varustettu REX (Range Extender) -malli. Auton polttomoottori ei ole kuitenkaan suoraan yhteydessä auton voimalinjaan, vaan se toimii ainoastaan generaattorina. REX-mallilla voidaan päästä jopa yli 300 kilometrin ajomatkaan.

Myös ajo-ominaisuuksia on päivitetty. Autossa ovat uudet jouset, iskunvaimentimet ja kallistuksenvakaajat. i3s on 10 mm matalampi kuin i3, ja raideleveys on kasvanut 40 mm. Autoon on saatavissa uudet 20-tuumaiset vanteet. Ulkoisesti i3s poikkeaa vakiosta uudelleen muotoiltujen puskureiden ja mustien pyöränkaarien reunojen ansiosta.

Uudistunut BMW i3 tulee markkinoille vielä tämän vuoden aikana. Malliston hinnat alkavat 41 857,00 eurosta (alustava).