Bose julkisti uudet SoundLink Revolve ja SoundLink Revolve+ kaiuttimet. Bose lupaa uutusmallin tarjoavan aidon 360 asteen toiston. Täysin uuden akustisen suunnittelun ansiosta ääni kuuluu tasaisesti joka suuntaan.

Revolve-kaiuttimissa ei ole etu- tai takaosaa, eikä niitä tarvitse suunnata kohti kuuntelijaa. Kaiuttimet yhdistävät vastakkaiset passiivielementit tehokkaaseen, erittäin korkean hyötysuhteen muuntajaan. Kokonaisuus on suunnattu alaspäin uuteen patentoituun akustiseen heijastinlevyyn. Mukaan on lisätty ”ansa” äänenpaineelle, mikä poistaa äänen vääristymät. Ääni toistuu tasaisesti joka suuntaan ilman tavanomaisten 360 asteen kaiuttimien parempia kuuntelukohtia tai taajuuskatoa.

Molemmat Revolve-mallit on suunniteltu kulkemaan kätevästi mukana. Kaiuttimissa on IPX4-tason suojaus vesiroiskeiden ja sateen varalle sekä kestävyys kolhuja, pudotuksia ja iskuja vastaan. Pohjassa olevalla 1/4” kierteellä kaiuttimen saa helposti kiinni kamerajalustaan tai muuhun kolmijalkaan esimerkiksi ulkojuhliin sijoittamista varten.

Akunkesto jopa 16 tuntia

Revolve on 15,2 cm korkea, 8,2 cm syvä ja se painaa 660 grammaa. Akkukesto on jopa 12 tuntia. Paremman suorituskyvyn Revolve+ on 18,4 cm korkea, 10,5 cm syvä ja se painaa 900 grammaa. Isomman mallin akunkeston on jopa 16 tuntia. Molemmat mallit voi yhdistää toistolaitteeseen NFC:n avulla ja laitteita voi ohjata helpolla äänivalikolla. Kaiuttimien mikrofonit mahdollistavat niiden käyttämisen esimerkiksi puheluihin sekä Sirin tai Google Assistant -sovelluksen kanssa.

Ilmaisella Bose Connect -sovelluksella voi nyt yhdistää kaksi SoundLink-kaiutinta toisiinsa. Kaikki SoundLink-mallit alkaen uudet SoundLink Color II –kaiuttimesta ovat keskenään yhteensopivia. Uusi Stereo-tila mahdollistaa kaksikanavaisen toiston ja Party Mode –tila saman kappaleen toistamisen useasta kaiuttimesta samanaikaisesti.

SoundLink Revolve ja SoundLink Revolve+ Bluetooth –kaiuttimet ovat jo tilattavissa. Mallien ennakkohinnat ovat 259,95 euroa (Revolve) ja 379,95 euroa (Revolve+). Molemmat mallit ovat saatavilla kahdessa värissä Triple Black -mustana tai Lux Gray -harmaana.