Breitling ja Bentley Motors juhlistavat uutta, Frankfurtin autonäyttelyssä ensiesiintymisensä tehnyttä Bentley Continental GT -mallia samanhenkisellä kellomallilla.

Aivan kuten suorituskykyisen tekniikan ja näyttävän ulkomuodon omaava Bentley Continental GT, myös uusi Bentley GT Dark Sapphire Edition -rannekello tarjoaa näitä samoja ominaisuuksia. Rajoitettuna eränä valmistettavan Bentley GT Dark Sapphire Edition -kellon kuori on valmistettu kevyestä ja kestävästä Breitlight -materiaalista. Breitlight on erinomainen materiaali kelloon, sillä se ei ruostu, ei naarmuunnu eikä magnetisoidu.

Kellon musta, hieman sinisenä säihkyvä väri muistuttaa Bentley Continental GT:n Dark Sapphire -värivaihtoehtoa. Kellossa on nähtävissä myös sama timanttikuviointi, joka on saatavissa myös auton nahkaverhoiluun. Sama kuviointi näkyy myös kellon mustassa kumirannekkeessa.

Kellon tarkasta toiminnasta vastaa Breitlingin B06 -mekaaninen automaattikoneisto, jonka käyntivara on 70 tuntia. Bentley GT Dark Sapphire Edition -kelloa valmistuu ainoastaan rajoitettu 500 kappaleen erä.