Breitling Colt -rannekello on perinyt ominaisuutensa armeijakäyttöön tarkoitetuilta virkaveljiltään. Colt on suorituskykyinen, tehokas ja äärimmäisen luotettava.

Coltin uusin versio, Skyracer, joka on saanut nimensä Breitlingin väreissä lentävältä taitolentokoneelta, vie kellon ominaisuudet uudelle tasolle. Colt Skyracer- kellonkuori on tehty Breitlight® -materiaalista, joka sietää kovaakin käyttöä ilman naarmuuntumista, mutta on silti 3,3 kertaa kevyempää kuin titaani ja 5,8 kertaa kevyempää kuin teräs.

Kellon toimintaa pyörittää Breitlingin Caliber 74 SuperQuartz -koneisto, jonka valmistaja kehuu olevan kymmenen kertaa tarkempi kuin perinteinen kvartsikoneisto. Ehkä luotamme valmistajan sanaan, sillä tarkkuutensa ansiosta koneisto on saanut Sveitsiläisen COSC-testilaitoksen hyväksynnän. Patterin voimalla toimiva kello ilmoittaa, kun virta alkaa käydä vähiin ja on aika vaihtaa uusi patteri.

45-millinen Colt Skyracer on kokonaan musta. Vähän väriä tuovat kellonkehän ja kellotaulun valkoiset ja punaiset merkinnät. Kellotaulun osoittimet ovat itseloistavia, joten kellon ajan tarkistaa myös hämärässä. Kellotaulusta löytyy myös päivyri.

Kellon mustassa kumirannekkeessa on pienenä yksityiskohtana mitta-asteikko. Kätevän kiinnitysjärjestelmän ansiosta kellon rannekkeen voi helposti irrottaa ja käyttää mittavälineenä, esim. karttaa lukiessa.