Uuden Continental Supersports -mallin inspiroimana Bentley ja Breitling esittelevät uuden Breitling for Bentley Supersports B55 –kronografin.

46-millisen kellon kevyt mutta kestävä kuori on valmistettu titaanista, aivan kuten auton lisävarusteena saatava pakoputkisto. Kellotaulu on puolestaan hiilikuitua, jota on käytetty myös auton lukuisissa yksityiskohdissa. Mustan ja hiilikuidun sävyjen lisäksi kellon kolmas väri on punainen, jota löytyy auton sisustuksesta ja kellon rannekkeesta.

Supersports B55 on ensimmäinen Breitlingin kronografi, jossa on sähkötoiminen koneisto. Tämä mahdollistaa aivan uudenlaiset toiminnot. Kierrosajan ja nopeuden mittaamisen lisäksi kellossa on kolme aivan uutta toimintoa.

Chrono Rally -toiminto voi tallentaa kellon muistiin 30 erikoiskoetta. Kellon muistiin saa lähtö- ja saapumisajat sekä tietysti erikoiskokeen keston. Chrono Race on suunniteltu rata-ajoon. Sen avulla voi tallentaa kierrosajat ja laskea keskinopeuden. Kolmas toiminto on Regularity Rally. Se sopii avuksi keskinopeuskilpailuihin, joissa pitää ajaa reitti määrätyssä ajassa. Älypuhelimeen voi vielä ladata erillisen sovelluksen, jolla puhelimen tiedot saa ladattua talteen.

Bentley Supersports B55 -kelloa valmistetaan rajoitettu 500 kappaleen erä.

Breitling for Bentley Supersports B55