Breitling Navitimer tuli markkinoille jo vuonna 1952. Nyt tästä kelloklassikosta on tullut uusi, Rattrapante-malli, jonka sekuntarilla voi tarkistaa myös väliajan. Kellon sekuntari käyttää kahta viisaria, joista toinen näyttää kokonaisaikaa, ja toisesta voidaan tarkistaa väliaika.

Navitimer Rattrapante -kellossa on Breitlingin itsensä kehittämä ja valmistama mekaaninen automaattikoneisto B03. Koneistossa on kaksi Breitlingin patentoimaa keksintöä, jotka molemmat liittyvät sekuntarin toimintaan. Väliajan mittaaminen mekaanisella kellolla vaatii toisen viisarin pysäyttämistä ja käynnistämistä uudelleen. Tämä vaatii paljon energiaa ja sekuntiviisarin toiminta voi myös vaikuttaa kellon tarkkuuteen. Breitlingin patentoima ratkaisu erottaa viisarin toiminnan kellon muusta toiminnasta, jolloin se ei häiritse kellon toimintaa eikä syö yhtä paljon energiaa. Toinen keksintö liittyy sekuntiviisarin pysäytämiseen. Polkupyörän jarruista idean saanut ratkaisu pysäyttää sekuntiviisarin entistä tarkemmin, luvaten tarkempia mittaustuloksia.

Breitling Navitimer Rattrapante -kelloa valmistetaan teräksisenä tai punakultaisena. 18K-kultaa olevaa mallia valmistetaan vain 250 kappaleen rajoitettu erä. Kellon ranneke on nahkaa, krokotiilinnahkaa, kumia tai terästä.