Jaguarin legendaarinen urheilumalli, E-Type esiteltiin vuonna 1961. Autosta valmistettiin 60-luvulla sarja kevytkorisia kilpamalleja. Kilpaversioita piti alkuperäisen suunnitelman mukaan valmistaa 18 kappaletta, mutta vain 12 autoa rakennettiin. Vuonna 2014 Jaguar täydensi sarjaa rakentamalla viimeiset kuusi autoa.

Auto saavutti kilpailumenestystä Floridassa, Sebringin katuradan 12 tunnin kilpailussa vuonna 1963. Kaksi E-Typeä johti GT 4.0 -luokkaa ja lopulta numerolla 23 kilpaillut E-Type ylitti maalilinjan kokonaiskilpailun seitsemäntenä mutta oman luokkansa ykkösenä.

Brittiläisen kellovalmistaja Bremontin MKII uutuuskello on saanut inspiraationsa tuosta valkoisesta, punaisin ja sinisin raidoin väritetystä autosta. 43-millinen kellonkuori on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Bremontin Trip-Tick -rakenteen ansiosta kello on seitsemän kertaa kestävämpi kuin perinteinen teräskello.

Valkopohjoisessa kellotaulussa tuntimerkinnät toistavat E-Typen mittariston merkintöjä. Kellotaulussa erottuvat myös Jaguarin vanha logo ja ajanoton mustapohjaiset, mittaristoa muistuttavat näytöt. Pienenä yksityiskohtana kellon vetonupissa on ulkoreunalla rengaskuviointi.

Kellon urheilullisen ulkonäön viimeistelee vielä punaisella tikkauksella varustettu musta nahkaranneke.