Faraday Future esitteli Las Vegasin CES-messuilla ensimmäisen tuotantoon tulevan automallinsa. FF 91 on täyssähköauto, joka yhdistää edustusauton tilat ja urheiluauton suorituskyvyn, sekä tietysti uusinta teknologiaa.

Auton pituus on 5250mm, leveys 2283mm ja korkeus 1598mm. Nelipyöräohjaus parantaa ison auton ketteryyttä. Autoa tulaan valmistamaan erilaisilla sähkömoottori- ja akkuvaihtoehdoilla, taka- ja nelivetoisena. Tehokkain malli tulee tarjoamaan 783 kW (1065 hv) tehoa. Se kiihtyy 0-60 mph 2,39 sekunnissa.

130 kWh -akkupaketilla varustettuna auton ajomatka on 378 mailia (EPA-luokitus) tai 700 km (NEDC-luokitus). Nopeimmalla, nykyisellään saatavilla olevalla latauslaitteistolla autoon saa ladattua 500 mailia ajomatkaa tunnissa.

Luonnollisesti auto on ladattu täyteen tekniikkaa. Autossa on 13 pitkän ja lyhyen kantaman tutkaa, 12 ultraäänisensoria, 10 HD-tason kameraa ja 3D-sensori. Esimerkiksi auton taustapeili on korvattu näytöllä, joka luo yhtenäisen kuvan taustakameran ja sivupeilien kameroidon perusteella.

Auto pystyy ajamaan itsenäisesti ja myös pysäköimään itsensä. Tällä hetkellä tosin lainsäädöntö rajoittaa vielä joidenkin toimintojen täyttä toteuttamista.

Kuljettaja ei tarvitse avainta, vaan B-pilariin asennettu kamera tunnistaa kuljettajan kasvot ja avaa lukituksen. Sisäpuolen kamerat tunnistavat kuljettajan ja tulkitsevat kasvojen perusteella myös kuljettajan mielialan. Järjestelmä valitsee musiikin, lämpötilan, tuoksun, viestit ja mm. penkin hierontatoiminnan kuljettajan olotilan ja mielialan mukaan.

FF 91 on tarkoitus tulla tuotantoon vuonna 2018. Innokkaimmat voivat tehdä jo varauksen FF:n nettisivujen kautta maksamalla $5000 käsirahan.