Sveitsiläisten kellovalmistajien tuotteet jäävät hintansa johdosta valitettavan usein pelkiksi haavekuviksi. Frederique Constant on siitä mukava poikkeus, että heidän mallistostaan löytyy myös varsin kohtuuhintaisia kelloja. Esimerkiksi Frederique Constantin uusi Classics Quartz on varsin kohtuuhintainen laatukello. Valmistajan suositushinnat alkavat 595,00 eurosta.

Frederique Constant Classics Quartz -kelloa valmistetaan kahtena versiona. FC-225 -sarjan kelloissa viikonpäivä- ja päivämäärä näyttö löytyvät kello kolmen kohdalta, kun taas FC-259 -sarjassa viikonpäivällä ja päivämäärälle ovat omat näytöt kello kolmen ja yhdeksän kohdalla. Molemmissa kellomalleissa on 40-millinen teräskuori, joka teräksenvärisenä tai kullattuna, safiirikristallilasi ja nahkaranneke.

FC-225 on saatavissa teräksisenä tummanharmaalla tai hopeisella kellotaululla. FC-259 -mallin teräsversio on saatavissa hopeiselle tai sinisellä kellotaululla. Molemmista malleista on myös kullattu versio hopeisella kellotaululla. Valmistajan suositushinta yläkuvassa näkyvälle FC-259NT5B6 -mallille on 695,00 euroa.

Frederique Constant Classics Quartz sopisi hyvin vaikka päivittäiseen käyttöön, mutta hillityn tyylikkään ulkoasunsa johdosta se sopisi erityisen hyvin juhlavaksi pukukelloksi.