Lontoolainen St. Ermin’s Hotel on herättänyt henkiin vanhan talvisen makuyhdistelmän, jonka juuret ulottuvat 1730-luvulle.

Hotellin uusi Gin & Ginger Afternoon Tea -menu on kunnianosoitus lontoolaisten talvisille ”Frost Fairs” markkinoille. Thames-joen jäätyessä lontoolaiset pystyttivät joen jäälle pieniä kojuja, joista myytiin lämmintä giniä ja piparkakkuja paleleville kaupunkilaisille.

Nyt näitä ginin ja inkiväärin makuyhdistelmiä pääsee nautiskelemaan talvisen Gin & Ginger Afternoon Tea -menun muodossa. Tarjolla on mm. sellaisia makuyhdistelmiä kuin Gin Cured Salmon with Dill Mayonnaise & Cucumber, Pastrami with Juniper Pickled Cabbage, Cream Cheese & Beetroot Bagels ja British Brie with Onion, Ginger & Apricot Chutney.

Makean nälkään sopivat Cucumber & Gin Jelly with Verbena Panna Cotta, Raspberry & Juniper Berry Mousse, Chocolate, Orange & Ginger Torte, ja Gingerbread Cake with Gin & Lime Cream.

Ja halutessaan teehetkeä voi tietysti piristää myös ginillä ja tonicilla.