Välillä hauska vilkaista mitä Amerikan automarkkinoilla tapahtuu. GMC:n uutuus mallivuodelle 2018 on Ultimate Black Edition -varustepaketti Yukon Denali -malliin. GMC Yukon on iso katumaasturi, joka teknisesti vastaa Chevrolet Tahoe -mallia. Denali taas tarjoaa GMC:n kattaviman varustelun.

Nyt GMC Yukon Denali -malliin on saatavissa Ultimate Black Edition -varustelu, joka nimensä mukaisesti korostaa auton edustavuutta mustan ja kromin sävyillä. Ultimate Black Edition -varustelu sisältää mustat 22-tuumaiset vanteet kromikoristein, kiillotetun pakoputkenpään, kromipintaiset sivupeilien kuoret ja ylelliset kangasmatot. Ultimate Black Edition -varustepaketti on saatavissa vain mustan Onyx Black -ulkovärin kanssa.

2018 GMC Yukon Denali Ultimate Black Edition -mallin varustelu on kaikkiaan hyvin kattava. Autossa on vakiona mm. sähkötoiminen kattoluukku, takapenkin viihdekeskus, sähkötoimiset astinlaudat, ja kattava varkaudenestojärjestelmä.

Ultimate Black Edition ei ole ainoa Yukon Denalin uudistus mallivuodelle 2018. Autossa on myös uusi 10-portainen automaattivaihteisto, uutta muotoa saanut etusäleikkö ja aidosta puusta valmistetut Mastique Ash -koristepaneelit matkustamossa. GMC Yukon Denali on Amerikassa valittavissa 2WD tai 4WD -mallina. Moottorina autossa on tietysti 6.2-litrainen V8.

2018 GMC Yukon Denali Ultimate Black Edition