Yksi kaikkien aikojen parhaista autopelisarjoista saa tänään jatkoa, kun uusi Gran Turismo Sport -julkaistaan PlayStation 4 -konsolille.

Gran Turismo Sport sisältää 140 autoa ja 19 rataa, joiden yksityiskohdat on suunniteltu mahdollisimman realistisiksi. Aitojen autojen ja virallisten kilparatojen lisäksi pelin grafiikka, äänet ja fysiikkamoottori on viimeistelty äärimmilleen, jotta ajokokemuksesta on saatu aiempaakin todenmukaisempi. Peli hyödyntää 4K-resoluutiota ja HDR-teknologiaa, minkä lisäksi se sisältää erillisen PSVR-osion, jossa kilpa-ajosta ja autoista pääsee nauttimaan virtuaalitodellisuudessa.

Gran Turismo Sportissa verkkopelaaminen on viety uudelle tasolle. Pelaaja voi valita kahdesta kilpasarjasta; The Nations Cupissa edustetaan omaa maata ja Manufacturer’s Cupissa omaa automerkkiä. Mukana kehitystyössä on ollut myös autourheiluliitto FIA, joka on sertifioinut pelin kilpasarjat. GT Sportin avulla voi ansaita lisenssejä FIA:n oikeille kilparadoille, ja kilpasarjojen voittajat palkitaan kauden päätteeksi F1 – ja WRC -sarjojen mestareiden kanssa samassa gaalassa.

Gran Turismo Sport soveltuu kokeneempien kuljettajien lisäksi myös aloittelijoille. Peli tukee perustaitojen, kuten jarruttamisen ja mutkaan lähestymisen oppimista. Mentorina pelissä toimii Formula 1 -kuljettaja Lewis Hamilton, joka kertoo kuvien ja videoiden välityksellä omasta ajotekniikastaan.

Peli julkaistaan PlayStation 4 -konsolille 18.10.2017.