Kesäisiä ajokelejä odotellessa Harley-Davidson on esitellyt Softail-mallistoon uuden, jo yhdeksännen version. Uusi Sport Glide on cruiser-mallinen pyörä, joka on suunniteltu sopimaan niin matka- kuin kaupunkiajoon.

Sport Glide -mallissa on Milwaukee-Eight 107 -moottori, joka tarjoaa suorituskykyä, mutta myös hienostunutta ajonautintoa. Moottorin tasapainoakselit on säädetty vähentämään tärinää tyhjäkäynnillä, mutta vauhdissa kuljettaja pääsee nauttimaan Harley-Davidsonin tutusta voimantunnusta. Sylinterinkannen kuumimmille alueille kohdistettu öljynjäähdytys lisää entisestään kuljettajan ja matkustajien mukavuutta.

Sport Gliden alla rullaavat uudet Mantis-alumiinivanteet. Edessä rengas on 18-tuumainen ja takana 16-tuumainen. ABS-jarrut kuuluvat vakiovarusteluun. Pyörän hallintaa helpottavat etupään uudet 43 mm:n käännetyt haarukat. Takajousitus on varustettu monoiskunvaimentimilla muiden Softailien tapaan.

Sport Glide on tehdaspyörä, jota asiakas voi helposti kustomoida oman maun mukaan. Harley-Davidsonin verkkokaupasta löytyy mm. suorituskykyä tehostavia Screamin’ Eagle Performance -lisävarusteita. Stage I:n Street Cannon -vaimentimien ja ilman sisäänottoa parantavien tuotteiden lisäksi verkkokaupasta voi hankkia esimerkiksi Stage IV -tason parannuksia, jotka lisäävät iskutilavuutta jopa 1 868 kuutiosenttimetriin.