Italialainen Hogan on esitellyt 2017 syksy/talvikauden kenkämalliston. Poimimme mallistosta pari mielenkiintoista uutuutta:

Sneakers H340

Vaaleat tennarit sopivat hyvin syksypukeutumiseen kuivina päivinä. Sadesäälle ei ehkä kannata sotkea kauniin valkoisia tennareita. Kokonaan valkoisen nahkakengän sivussa harmaa H-logo. Saatavissa valkoisella tai punaisella nilkkaosalla. Hinta 270,00 €.

Olympia X H205

Olympia on rennon tyylikäs nahkainen tennari vapaa-aikaan. Saatavissa kokomustana sekä tummansininen/musta tai burgundinpunainen/musta -värityksellä. Hinta 325,00 €.

Dress X H322

Nahkainen, derby-mallinen pukukenkä sopii hyvin toimistolle tai juhlavammaksi kävelykengäksi. Sileän pohjan johdosta kenkä voi olla talvella hieman liukas. Mustan nahkakengän lisäksi sama malli löytyy mokkanahkaisena, jossa tummansininen päällinen ja ruskea pohja. Hinta 345,00 €.

Route H204

Route H204 on nahkainen nilkkuri, joka sopii hyvin ”casual business” pukeutumiseen kelien viiletessä. Saatavissa kokonaan mustana, tai sinisellä raidalla, joka toimii turhan muodollista pukeutumista rikkovana yksityiskohtana. Hinta 395,00 €.