Uusi Huawei P9 Lite Mini on houkutteleva vaihtoehto peruspuhelimeksi. Puhelimesta löytyy runsaasti ominaisuuksia edulliseen hintaan.

Ohut ja kompaktin kokoinen Huawei P9 Lite Mini on suunniteltu sopimaan käyttäjän käteen. Puhelimessa on metallirunko ja 5-tuumainen HD-tason näyttö. Sormenjälkitunnistin löytyy laitteen takakannesta. Puhelimen näyttöön on mahdollista valita silmille mukavampi katselutila. Ominaisuus poistaa siniset aallot luoden pehmeämmän käyttökokemuksen.

Puhelimen 13 megapikselin takakameralla voi tallentaa videot ja valokuvat. Selfie-kuvia varten puhelimessa on 5 megapikselin etukamera. Neljässä tunnissa latautuva 3020 mAh akku kestää esimerkiksi 15 tuntia HD-videoiden toistoa tai 12 tuntia verkkoselaamista täydellä latauksella. Puhelimessa on Android 7.0 -käyttöjärjestelmä ja Huawein selkeä EMUI 5.0 -käyttöliittymä.

Puhelin on varustettu kahdella SIM-korttipaikalla, jotka mahdollistavat eri SIM-korttien käytön. Toisen korttipaikan voi myös vaihtoehtoisesti valjastaa microSD-muistikortin käyttöön. Laitteessa on 16 Gt tallennustilaa.

Huawei P9 Lite Minin suositushinta on 199,00 euroa. Laite on saatavissa mustana, kultaisena ja hopeana.