Hublot ja Dustin Johnson esittelivät yhdessä Hublotin uuden, golfareille suunnitellun kellomallin. Hublot on kehitellyt Unico-koneiston rinnalle toiminnon, jolla golfari voi seurata kierroksen ja reiän luontimääriä.

Uusi Hublot Big Bang Unico Golf näyttää kronografilta ja se myös toimii lähes kuten kronografi. Tosin tällä kertaa lasketa aikaa, vaan lyöntejä. Painonappi kello 2:n kohdalla aktivoi mekanismin ja näyttää lyöntien määrän reikää kohti. Painonappi kello 4:n kohdalla nollaa laskurin pelaajan siirtyessä seuraavalle rei’älle. Laskuri kello 6:n kohdalla näyttää kaikki kierroksen lyönnit. Painonappi kello 8:n kohdalla on muotoiltu kuin tii. Tämä painike nollaa kokonaislaskurin kierroksen päätteeksi. Pelin aikana painonappi voidaan lukita kääntämällä sitä 45 astetta, jotta vältetään vahinkopainallukset.

Hublot Big Bang Unico Golf on valmistettu Texaliumista, joka on Hublotin yksin käyttämä innovatiivinen materiaali. Hiilikuidun ja alumiinin yhdistelmänä materiaali on sekä kevyttä että kestävää. Kevyen materiaalin ansiosta Big Bang Unico Golf painaa vain 97,9 grammaa.

Kellon mukana tulee kaksi ranneketta, jotka ovat helppo vaihtaa pikakiinnityksen ansiosta. Toinen on kumiranneke valkoisella nahkakoristelulla. Näin se muistuttaa ulkoasultaan hieman golf-hansikasta. Toinen ranneke on valmistettu teknisestä materiaalista ja varustettu tarrakiinnityksellä varmistaen tiukan kiinnityksen ranteeseen.