Aivan kuten George ja Robert Stephenson kehittelivät aikoinaan höyryvetyria entistä paremmaksi, on myös heidän nimikaimansa Robert Lewis Stephenson päättänyt ryhtyä keksijäksi. Robert Lewis Stephensonin keksintö ei kuitenkaan liity matkustamiseen vaan johonkin toiseen ihmisten perustarpeeseen.

Hänen kehittelemänsä tuote ei siis liity mitenkään höyryvetureihin, vaikka hieman samanlaista liikettä hänenkin keksintönsä tuottaa. Humpus on Feelgood2 Ltd -yrityksen valmistama seksilelu, joka sopii sekä miehille että naisille. Laite tuottaa tyydytystä mukailemalla ihmisen oman käden ja ranteen liikettä. Näin voi hoitaa itsetyydytyksen ilman että tarvitsee itse tehdä mitään.

Pienikokoinen Humpus kiinnitetään mukana tulevalla vyöllä tukevasti alavatsan kohdalle. Sitten laitteeseen kiinnitetään joko hieromasauva naisille tai nyrkkiä muistuttava putkilo miehille. Laitteen nopeuden voi säätää välillä 80-180 liikettä minuutissa. Sitten vaan painaa Start-nappulaa, laittaa silmät kiinni ja antaa ajatusten lentää.

Tarina ei kerro miksi tähän tehtävään tarvitaa sähköinen laite, mutta sellainen on nyt kehitelty. Nähtäväksi jää onko Humpus maailman paras seksilelu vai pelkkää humpuukia.

Tästä hauskasta, tai ainakin erikoisesta seksilelusta löytyy lisää tietoa osoitteessa humpus.com.