Samalla kun televisioruudut ohenevat, niiden kaiuttimista pitää tehdä yhä pienempiä. Varsinkin elokuvia katsellessa on äänentoistolla iso vaikutus katselunautintoon. Kätevänkokoinen soundbar -kaiutin on helppo tapa parantaa television äänentoistoa.

LG esittelee vuodelle 2017 uuden, entistä kehittyneempiä ominaisuuksia tarjoavan soundbar -kaiutinmalliston. Uusissa kaiuttimissa on mm. puheääntä kohentava Adaptive Sound Control -ominaisuus, joka analysoi äänen reaaliaikaisesti. Kun puheäänen taso nousee korkeammaksi, basso madaltuu automaattisesti. Näin dialogi kuulostaa selkeämmältä esimerkiksi uutisia kuunnellessa.

Korkealuokkainen LG SJ9

Dolby Atmos -äänentoistoteknologian ja kolmeen eri suuntaan osoittavien kaiuttimien avulla LG SJ9 soundbar tuo olohuoneisiin aivan uudenlaisen ääniulottuvuuden. Sivuille ja eteen suunnattujen kaiuttimien lisäksi SJ9-soundbarissa on ylöspäin suunnattuja kaiuttimia, joiden ansiosta soundbar tuottaa moniulottuvuuksista ääntä. Dolby Atmosin kautta kaikki äänivirrat käsitellään yksittäisinä kanavina, jotka voidaan lähettää erillisinä eri kaiuttimiin. Tämän ansiosta LG SJ9 -kaiutinta voi kutsua 5.1.2-kanavaiseksi järjestelmäksi. Lisäksi mallissa on 4K-läpivienti, jotta kuvanlaatu säilyy 4K-sisältöjä katsottaessa, sekä ääniprosessori, joka ylösskaalaa äänenlaatua.

Tyylikäs LG SJ8

LG SJ8 on suunniteltu sopimaan yhteen eleganttien ja ohuiden televisiomallien kanssa. Vain 38 mm korkea kaiutin tuottaa 4.1-kanavaista ääntä ja sen teho on 300 wattia. Sivulle suunnatut kaiuttimet tuottavat syvää ja luonnollista ääntä. Myös SJ8-mallissa on 4K-läpivientiominaisuus.

Monitaitoinen LG SJ7

SJ7 Sound Flex -kaiuttimen voi jakaa osiin. Sitä voi käyttää soundbarina, taka- ja etukaiuttimina tai kannettavina Bluetooth-kaiuttimina. Soundbar-muodossaan SJ7 Sound Flex tuottaa 2.1-kanavaista ääntä ja sen teho on 320 wattia. Jaettuna kahteen osaan se muuttuu kahdeksi 140 watin surround sound -kaiuttimeksi. Kannettavina Bluetooth-kaiuttimina teho on 30 wattia ja akku kestää neljä tuntia.