James Bond ei olisi mitään ilman smokkia, kauniita naisia ja nopeita autoja. Bondin ehdottomasti paras autovalinta on tietysti Aston Martin, mutta on James ehtinyt ajaa, tai ainakin matkustaa, myös monella muulla menopelillä. Tässä Bondin 10 makeinta autovalintaa:

Alfa Romeo GTV6

Elokuvassa Octopussy Bond yrittää ehtiä amerikkalaiseen tukikohtaan ennen pommin räjähdystä varastamallaan Alfa Romeo GTV6:lla perässään saksan poliisivoimien BMW:t.

BMW 750iL

Bond pitää selvästi enemmän urheiluautoista, mutta matkustaa välillä hieman juhlavammin. Elokuvassa Huominen Ei Koskaan Kuole (1997) Bondin ajokkina oli edustava 7-sarjan BMW. Yksin auton erikoisuuksista oli Ericssonin puhelimella toimiva etäohjaus.

Ford Fairlane

Elokuvassa Kuolema saa odottaa (2002) Bond saa Kuubassa ajokikseen klassisen Ford Fairlanen.

Daimler Limousine

Bond pääsee hetkeksi pomon seuraksi Daimler Limousinen takapenkille elokuvassa Huominen Ei Koskaan Kuole (1997)

Sunbeam Alpine

Ensimmäisestä James Bond -elokuvasta, Salainen agentti 007 ja tohtori No (1962), on lähinnä jäänyt mieleen bikineissä keimaillut Ursula Andress. Harva ehkä muistaa että Bondin ajokkina oli hetken aikaa Sunbeam Alpine. Se oli tosin vuokrapeli eikä sisältänyt tyypillisiä Bond-autojen erikoisvarusteita.

BMW Z8

Bond ei ehtinyt kovin kauaa nauttia BMW Z8:n kyydeistä, ennen kuin auto sahattiin kahtia elokuvassa Kun maailma ei riitä (1999).

Toyota 2000GT

Elokuvassa Elät Vain Kahdesti (1967) James pääsi ainutlaatuisen Toyotan kyytiin. Toyota 2000GT on coupe-mallinakin harvinainen, mutta elokuvassa esiintyvää avomallia ei valmistettu kuin kaksi kappaletta elokuvaa varten. Tarinan mukaan autosta piti poistaa katto, koska Sean Connery ei pitkänä miehenä mahtunut matalaan coupeen kyytiin.

Lotus Esprit

James Bond ajoi Lotus Espritillä kahdessa elokuvassa; 007 Rakastettuni (1977) ja Erittäin Salainen (1981). Ensimmäisessä elokuvassa Bondin valkoinen Lotus Esprit S1 muuttui sukellusveneeksi. Erittäin Salainen -elokuvassa esiintyi kaksi eri autoa. Kun ensimmäinen Lotus Esprit räjähti hieman turhan tehokkaan varkaudenestolaitteen aktivoiduttua, Q tietysti rakensi pikaisesti Bondille uuden burgundinpunaisen Lotus Esprit Turbon.

Aston Martin DBS V12

Aston Martin DBS V12 on ylivoimaisesti kaunein auto, jolla Bond on ajanut. Vanhempi ja hieman kulmikkaampi Aston Martin DBS esiintyi Hänen Majesteettinsa Salaisessa Palveluksessa (1969) -elokuvassa, mutta tämä uudempi, todela näyttävä DBS V12 oli Bondin ajokkina mm. Casino Royale (2006) ja 007 Quantum of Solace (2008) -elokuvissa.

Aston Martin DB5

Itseoikeutetulla ykkössijalla on tietysti Aston Martin DB5. Se on parhaiten tunnettu, ja useimmin Bond-filmeissä esiintynyt automalli. Bond ei kuitenkaan ajanut Aston Martin DB5:llä vielä ensimmäisessä elokuvassa, vaan Aston teki ensiesiintymisensä kolmannessa Bond-leffasssa 007 ja Kultasormi (1964). Bondin Astonin ominaisuuksiin kuuluivat mm. etuvalojen takaa löytyvät konetuliaseet, luodinkestävä takalasin suoja, kääntyvä rekisterikilpi ja heittoistuin apukuljettajan paikalla, jolla pääsee kätevästi ajamista häiritsevästä matkustajasta eroon.