Kesä piristää mieltä ja saa myös hormonit hyrräämään mukavasti. Auringon valosta saatava D-vitamiini lisää elimistön kykyä tuottaa hormoneja, minkä voi huomata myös seksihalujen selvänä lisääntymisenä. Jos siis havaitsee outoa kutkutusta, ei pidä taistella haluja vastaan vaan antaa biologian viedä.

Kesärientoihin valmistautuminen näkyy myös kesän ostoksissa. Oluen ja grillimakkaran lisäksi kesäkuukausina ostetaan selvästi enemmän myös ehkäisyvälineitä. K-ruokakauppojen tilaston mukaan vuonna 2016 juhannusaaton aattona ostettiin enemmän kondomeja kuin minään muuna päivänä.

Johtuuko sitten yöttömästä yöstä vai ylimääräisestä vapaa-ajasta, juhannus ei ole vain keskikesän vaan myös rakkauden juhla. Ja hyvä niin!

Jos kumppanilla on samat fiilikset, voi kesällä myös toteuttaa noita haluja paljon monipuolisemmin kuin talvella. Ja voi myös kokeilla paikkoja, joissa ei talvella viitsisi piehtaroida.

Kokeilkaa vaikka jotain tällaista:

1Kuuma telttayö

Pienessä teltassa nukkuessa saa olla muutenkin hyvin lähekkäin, niin miksei myös sisäkkäin. Telttaan liittyy myös mukava kiinnijäämisen riski, jos sellainen kiehtoo. Vaikka telttakangas peittää visuaalisen yhteyden ulkomaailmaan niin äänet kuuluvat silti selvästi myös teltan ulkopuolelle.

2Yhteinen naku-uinti

Uintiretki hiljaisessa järvenpoukamassa voi johtaa vaikka mihin. Naku-uinti iltahämärässä on myös aika kiva vaihtoehto.

3Mökkisaunan löylyissä

Kesämökin erilainen ympäristö tarjoaa mukavia virikkeitä, ja mahdollisuuksia nauttia toisistaan. Onhan sauna mökillä paljon kiihottavampi paikka kuin vaikka kotona.

4Luonnon helmassa

Kesällä kun pukeudutaan paljon kevyemmin, voi tilaisuus koittaa yllättäen. Lämpimänä kesäpäivänä voi touhuta vaikka luonnon helmassa; metsäretkellä puuta vasten, rantakalliolla tai villi hetki pusikkoa heiluttaen.

5Viltin alla ulkona

Kesäilta, auringonlasku, nuotion ääressä, yhteisen viltin alla saattaa tapahtua mitä vaan…

Aurinkoista ja turvallista kesää!