Harley-Davidson 2018 -mallisto täydentyy kahdeksalla uudella Softail -customilla. Täysin uusissa Fat Boy, Heritage Classic, Low Rider, Softail Slim, Deluxe, Breakout, Fat Bob ja Street Bob -moottoripyörissä on aiempaa jäykempi ja kevyempi teräsrunko sekä uusi etu- ja takajousitus.

Jäykempi runko

Jäykkä hiiliteräksinen putkirunko ja takahaarukka muodostavat uuden Softail-alustan ytimen. Moottoripyörän runko on jopa 65 % jäykempi kuin aiemmissa Softail-malleissa, minkä ansiosta koko alustan jäykkyys on kasvanut 34 %. Uusi muotoilu on myös vähentänyt komponenttiosien määrän puoleen ja vähentänyt hitsaamisen tarvetta 22 %. Vuoden 2018 Softailit ovat jopa 17 kg aiempaa kevyempiä ja teho-painosuhteeltaan kehittyneempiä

Uusi alusta mahdollistaa entistä laajemmat kallistuskulmat useille Softail-malleille, terävämmät käännökset, nopeamman kiihdytyksen, ketterän ja kevyemmän ajon, sekä seisontatuen helpomman käytön.

Kaksi uutta Milwaukee-Eight -moottoria

Kaikkia vuoden 2018 Softail-malleja vauhdittavat Milwaukee-Eight 107 ja 114 V-Twin -moottorit. Milwaukee-Eight-moottoreissa on ikoninen 45-asteen V-Twin-sylinterikulma ja muskeleita korostava ylhäältä alas kapeneva muoto.

Uuden Softailin runko paketoi moottorin tiiviisti sisäänsä samalla vahvistaen alustan jäykkyttä. Softailien Milwaukee-Eight-moottoreissa on lisäksi hienosäädetty kahden tasapainoakselin järjestelmä, joka vähentää moottorin tärinää säilyttäen kuitenkin Harley-Davidsonille ominaisen äänen ja tunteen.