IWC Schaffhausen esitteli ensimmäiset sinisellä kellotaululla varustetut mallit jo 50 vuotta sitten. Nyt tämä sveitsiläisvalmistaja kasvattaa Portugieser -kellomallistoaan esittelemällä suosituimmista Portugieser-malleista uudet, siniset versiot.

IWC Portugieser Chronograph

Portugieser Chronograph (IW371491) on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista IWC -kellomalleista. Kellon ulkoasu on varsin klassinen, sillä se muistuttaa suuresti IWC:n 1930-luvun Portugieser-malleja. Nyt tämä kellomalli voi vain lisätä suosiotaan, sillä se on ensimmäistä kertaa saatavissa myös sinisellä kellotaululla varustettuna. Teräksinen kellokuori, musta alligaattorin nahkaa oleva ranneke ja sininen kellotaulu ovat tyylikkään näyttävä yhdistelmä. Portugieser Chronograph kellossa on mekaaninen automaattikoneisto ajanotolla ja 44 tunnin käyntivaralla.

IWC Portugieser Automatic

Portugieser Automatic (IW500710) -mallissa on IWC:n valmistama mekaaninen automaattikoneisto 7 päivän käyntivaralla. Kellotaulu on kohtuullisen pelkistetty ja selkeä. Sekuntiviisari on omassa näytössään kello 9:n kohdalla ja päivyri löytyy kello 6:n kohdalta. Kellossa on myös käyntivaranäyttö. Sinisellä kellotaululla varustetussa 42,3-millisessä teräskellossa on musta alligaattorin nahasta valmistettu ranneke.

Uudet Portugieser -mallit ovat saatavilla IWC:n omista myymälöistä sekä IWC-jälleenmyyjiltä.

IWC Portugieser Automatic