En tiedä sopiiko miehiseen ajatteluun omistaa korurasia, mutta ainakin se on parempi tapa säilyttää kalvosinnappeja ja solmioneuloja kuin sukkalaatikko. Ja korurasioitakin on hyvin tyylikkäitä malleja, niin puisia kuin nahkaisia.

Ettingerin Stud/Jewellery Box on malliltaan hyvin hillitty ja tyylikäs, joten se sopii niin naisten kuin miesten korujen säilytykseen. Tätä korurasiaa on saatavissa kolmena eri kokona. Tässä isoimmassa mallissa on yhdeksän lokeroa siirrettävillä väliseinillä, joten säilytyslokerot saa muokattua halutun mallisiksi. Kotelon mitat ovat 13,5 cm x 13 cm x 4 cm, ja paino 190 grammaa. Kotelo on siis sopivan kokoinen myös matkalle mukaan otettavaksi. Ja tähän koteloon mahtuvat niin omat kalvosinnapit ja solmioneula, kuin myös puolison korvakorut ja sormukset.

Ettingerin korukotelon ulkopuoli on nahkaa ja sisäpuoli mokkanahkaa. Koteloa on saatavissa useissa väreissä. Miehiä ehkä kiinnostavat eniten musta, tummanruskea, sininen ja tummanvihreä. Toki eihän mikään estä säilyttämästä kalvosinnappeja pinkin värisessä korurasiassa.

Large Stud/Jewellery Boxin hinta Ettingerin verkkokaupassa on 230,00 euroa.