Kawasakin katupyörämallistoon tulee useita uutuuksia ajokaudelle 2017. MP-uutuuksia ovat Z1000SX, Z900, Z650 ja Ninja 650. Lisäksi Kawasaki on esitellyt uuden SX-R -vesijetin.

Kawasaki Z1000SX on saanut Ninja-malleille tyypillistä terävämpää muotoilua uuden etukatteen ansiosta. Sporttisen ulkonäön viimeistelevät LED -ajovalot sekä sivukatteisiin upotetut vilkut. Uusi suojaavampi pleksi sekä uudelleen muotoillut kuljettajan ja matkustajan istuimet lisäävät pyörän ajomukavuutta.

Uusi Kawasaki Z900 tarjoaa sekä voimaa että erinomaista käsiteltävyyttä. Pyörän näyttävä ristikkorunko kätkee sisälleen 4-sylinterisen, 125-hevosvoimaisen moottorin, joka reagoi herkästi kaasuun.

Kawasaki Z650 on suunniteltu kuljettajille, jotka haluavat helposti hallittavan ja tyylikkään sporttipyörän. Uuden putkirungon ansiosta pyörä on hyvin kevyt. Ninja 650 -mallissa on puolestaan selvää sukunäköä ZX-10R superpyörään. Sporttisen ulkokuoren alta löytyy samankaltainen runko ja moottori kuin Z650 -pyörästä.

Kawasaki SX-R -vesijetti

Kawasaki SX-R vesijetti

Kawasakilla on vahva tausta seisottavien vesijettien valmistajana. Uusi SX-R -vesijetti tuo aivan uudentasoista suorituskykyä vesipöristelyyn. Laitteen 1498-kuutioinen 4-tahtimoottori tekee SX-R mallista yhden markinoiden nopeimmista seisottavista vesijeteistä.