Jos Tinderistä ei löydy tarpeeksi tuhmaa seuraa niin ehkä sitten uusi KinkD voi tarjota sopivia ehdokkaita. Sovellus kertoo olevansa tuhmien Tinder ja sen tavoitteena on hieman Trumpin sanoja mukaillen: To make sex life great again!

Erilaiset fetissit ja BDSM eivät ole enää yhtä tuomittavia kuin ennen. Ihmiset uskaltavat yhä vapaammin myös paljastaa mielitekojaan kumppaneilleen. Tosin aina eivät mieltymykset osu yhteen. KinkD on luotu heille, jotka haluavat etsiä samanhenkistä seuraa. Olet sitten dominoiva, alistuva, master etsimässä orjaa tai mielessäsi on joku muu fetissi mitä haluaisit toteuttaa, niin KinkD:n kautta voi löytyä sopiva kumppani. Ja sovellukseen voi kirjautua myös pariskuntana, joten erilaiset kimppajututkin ovat mahdollisia…

Sovelluksen perusominaisuudet vastaavat Tinderiä. Käyttäjällä on profiilisivu, jossa voi kertoa itsestään ja mieltymyksistään. Käyttäjä voi myös ladata itsestään yhden tai usemman kuvan. Kuvat voivat olla joko julkisia tai yksityisiä, jolloin ne eivät näy muille ellei käyttäjä anna siihen lupaa. Kun oma sivu on valmis, voi lähteä selaamaan muiden profiileja Tinderin tapaan.

KinkD on amerikkalainen sovellus, ja suurin osa käyttäjistä löytyy ehkä niiltä nurkilta. Mitään maantieteleellisiä rajoituksia ei sovelluksen käytölle ole joten rohkeasti kokeilemaan!

Sovellus löytyy Google Play ja Apple Appstoresta.