Munakas on helppo ja todella nopea valmistaa. Se sopii hyvin aamupalaksi tai lounaaksi. Ja erilaisilla täytteillä saa aina erilaisia makuelämyksiä. Tällä kertaa munakkaaseen laitettiin rucola-salaattia ja mozzarellajuustoa. Nämä tuovat sopivasti suolaisuutta niin että suolaa ei tarvitse juuri lisätä.
Rucola-mozzarellamunakas
- 2-3 kananmunaa
- rucolaa
- mozzarellaraastetta
Riko kananmunat kulhoon ja sotke keltuainen haarukalla kevyesti vatkaten. Laita pannu lämpiämään ja huuhtele rucola veden alla. Kun pannu on lämmin, kaada munat pannulle ja laita päälle juustoraaste ja rucola. Pinnoitetulla paistinpannulla ei tarvitse käyttää edes öljyä paistamiseen. Kun munakas alkaa kiinteytyä, ei muuta kuin lämpimänä lautaselle ja nauttimaan. Tarvittaessa voi lisätä ripauksen suolaa, jos siltä tuntuu.