Portugalilainen kalustevalmistaja Circu on kehitellyt lasten iloksi vähän mielikuvituksellisempia kalusteita. Mallistossa on mm. rakettisohva pikku astronauteille, simpukkasänky merenneidoille ja lentokonesänky lentäjäsankareille.

Ei ehkä tule yllätyksenä että Sky B Plane -sängyn idea on lähtöisin Disneyn Lentsikat elokuvasta. Keltainen kaksitaso on valmistettu lasikuidusta. Potkuri on aitoa puuta ja renkaat kumia. Vaikka materiaalina on lasikuitu, löytyy painoa silti 220 kg. Sängyn leveys on 285 cm, pituus 280 cm ja korkeus 170 cm. Jos lastenhuone ei ole jo ennestään täynnä tavaroita ja leluja, niin tämä sänky kyllä viimeistään täyttää lopunkin tilan.

Toisaalta eihän lentokonesänky ole pelkästään tilaa viemässä. Toimisihan se myös lähtökohtana mielikuvituksellisiin leikkeihin ja seikkailuihin. Sänkyyn kiivetään kahden matkalaukun muodostamien portaiden kautta. Matkalaukut toimivat myös säilytyslokeroina. Lisäksi kaksitason alemmasta siivestä löytyy säilytystilaa ja ylempi siipi toimii hyllytasona.

Jos lastenhuoneesta löytyy lentokonesänky, niin pikku lentäjäsankari on ainakin helpompi saada sänkyyn. Nukahtaminen voi sitten ollakin eri asia jos pitää vielä lennellä moneen paikkaan ennen höyhensaarille saapumista…