BeoVision Eclipse -televisio on ensimmäinen LG:n ja Bang & Olufsenin viime vuonna käynnistyneen yhteistyön tulos. Se lupaa viedä katseluelämyksen uudelle tasolle yhdistämällä LG:n OLED-teknologian kuvanlaadun sekä Bang & Olufsenin muotoilun ja äänentoiston.

LG:n ja Bang & Olufsenin yhteistyö BeoVision Eclipsen parissa alkoi vuonna 2016. Yritykset aloittivat uutuuden suunnittelun täysin puhtaalta pöydältä omia vahvuuksiaan hyödyntäen. Tiimit työskentelivät yhdessä Tanskan Struerista ja Etelä-Korean Soulista käsin kehittääkseen ensimmäisen television, jossa yhdistyvät LG:n OLED-teknologian tuottamat täydelliset mustan sävyt ja huippulaadukas kuva sekä Bang & Olufsenin hienostunut äänentoisto. Uutuus esiteltiin IFA-messuilla.

”Bang & Olufsen ja LG jakavat pitkän innovaatio- ja käsityötaitoperinteen”, kertoo Stefan K. Persson, Bang & Olufsenin varatoimitusjohtaja. ”Yhtiöiden strateginen kumppanuus on osoitus yhteisestä halusta haastaa maailmanluokan muotoilun ja huipputeknologian yhdistämisen rajoja. BeoVision Eclipse on tästä loistava esimerkki.”