Kuinka usein tulee kurkattua jääkaappiin vain katsoakseen mitä siellä on? LG:n uudessa InstaView -jääkaapissa on käytännöllinen ikkuna, jonka kautta voi tehdä tarkistuksen ilman että ovea tarvitsee avata. Tämä vähentää merkittävästi lämpimän ilman pääsyä jääkaappiin.

InstaView on varustettu oveen integroidulla 33 tuuman lasipaneelilla. Jääkaappinsa sisältöä ei tarvitse onneksi koko ajan esitellä, vaan normaalisti näkyy vain musta lasipaneeli. Koputtamalla paneelia kaksi kertaa jääkaapin valot syttyvät ja paneeli muuttuu ikkunaksi. Usein tarvittavat suosikkiruoat, kuten juomat ja välipalat, voi säilyttää ovilokerossa, josta ne saa kätevästi pienemmän oven kautta, ilman että jääkaapin isoa ovea tarvitsee avata.

Vasemman puoleisesta ovesta löytyy Spaceplus Ice -järjestelmä, josta saa jäitä kylmiin kesäjuomiin. LG:n non-plumbing-annostelijan ansiosta jääkaappia ei tarvitse yhdistää putkistoon. Tilava vesisäiliö sijaitsee jääkaapin suurimmassa säilytysosassa, minkä ansiosta käyttäjien on helppo lisätä vettä tarpeen mukaan.

InstaView on yhteensopiva LG SmartThinQ -ohjauslaitteen kanssa, joten käyttäjä voi hallita jääkaappia älypuhelimellaan ja säätää kaapin lämpötilaa, jäädytystä ja selvittää mahdollisia teknisiä ongelmia.

Uutuudessa on Inverter Linear -kompressori, jossa on vähemmän kitkapisteitä kuin perinteisissä kompressoreissa. Tämän ansiosta jääkaappi on 25 prosenttia hiljaisempi. Kompressorilla on 10 vuoden takuu, ja saksalaisen tiede- ja teknologiajärjestö Verband der Elektrotechnik Elektronik Informationstechnikin (VDE) mukaan se voi toimia ongelmitta jopa 20 vuotta.