LG paljasti jo hieman ennakkotietoja tulevasta lippulaivapuhelimesta. Uutuuspuhelimessa tulee olemaan ohutreunainen, muovista valmistettu OLED FullVision -näyttö.

4,15 miljoonan pikselin QHD+ OLED FullVision -näyttö (1440 x 2880) tarjoaa huikean käyttökokemuksen. OLED-teknologia tuo näytölle täydellisen mustan ja tarkemman värientoiston. OLED FullVision -näyttö tuottaa digikuvien osalta 148 prosenttia sRGB-väriavaruudesta ja digivideoiden osalta 109 prosenttia DCI-P32-väriavaruudesta. Myös vasteaika on OLED-teknologialla kymmeniä kertoja nopeampaa kuin LCD-näytöillä. Tämä vähentää näytön jälkikuvia, mikä on tärkeää erityisesti elokuvia katsellessa tai VR-toimintoja käyttäessä. HDR10-tuki tarjoaa myös lisää katselumukavuutta.

Tulevan lippulaivapuhelimen näyttö perustuu muovi-OLED-teknologiaan (plastic OLED eli P-OLED), joten näytön reunoja voidaan pyöristää ergonomian ja paremman käsituntuman takaamiseksi. P-OLED valmistetaan tulostamalla pikselit muovisubstraatille, joka on huomattavasti lasia vahvempaa materiaalia. Näyttö suojataan lisäksi Corning Gorilla Glass 5 -suojalasilla. Lisäksi aikaisempi OLED-teknologian kiinnipalamisongelma on ratkaistu LG:n tulevan puhelimen P-OLED-näytössä käyttämällä edistyksellistä kapselointi- ja pikselinskannausteknologiaa. Kapselointi vähentää merkittävästi pikseleiden hapettumista, ja LG:n pikselinskannausteknologian ansiosta kukin pikseli käyttää vähemmän energiaa, mikä puolestaan säästää myös puhelimen akkua.

Kuuden tuuman kokoinen OLED FullVision -näyttö on LG:n suurin älypuhelimen näyttö neljään vuoteen. Samalla kuitenkin puhelimen runko on pienempi kuin viime vuoden LG V20 -mallin. Yläreunan kehystä on pienennetty 20 prosenttia ja alareunan kehystä 50 prosenttia V20 -malliin verrattuna, minkä seurauksena LG:n logo on siirretty näytön alareunasta puhelimen takakanteen näyttöpinta-alan maksimoimiseksi.