LG on esitellyt uudet Super UHD -televisiomallit. LCD-teknologiaan perustuvat uutuudet tarjoavat monia parannuksia, jotka lupaavat viedä katselunautinnon aivan uudelle tasolla.

Uusissa malleissa sovelletaan nano cell -tekniikkaa, joka tekee väreistä aiempaa puhtaampia ja kirkkaampia. Nano cell mahdollistaa värien toistamisen entistä realistisempina. Yleensä värit haalenevat, kun televisiota katsotaan sivusta, mutta LG:n uusilla LCD-televisioilla värit pysyvät kirkkaina myös katselukulman muuttuessa.

Premium-tason malleissa on Active HDR -ominaisuus ja tuki molemmille HDR-standardeille. Lisäksi kaikkien uusien mallien äänentoisto on Harman Kardonin käsialaa, mikä takaa korkealaatuisen äänentoiston.

SJ950V on LG:n uusi lippulaivamalli. Sen erittäin ohut muotoilu ja huomaamaton jalusta muistuttavat paljon OLED-mallien ulkoasua. SJ950V tulee saataville 86, 75, 65 ja 55 tuuman koossa. Active HDR -ominaisuuden ansiosta malli tukee molempia HDR-formaatteja, eli HDR10- ja Dolby Vision -formaatteja, sekä uutta HLG (Hybrid Log Gamma) -televisiolähetysstandardia.

SJ850V-mallissa on samat ominaisuudet kuin SJ950V-televisiossa, mutta sen kehykset ovat hieman suuremmat. SJ850V tulee saataville 65, 60 ja 55 tuuman koossa.

Myös LG SJ800V on varustettu uusimman Super UHD -sarjan ominaisuuksilla, kuten Harman Kardon -äänentoistolla, Active HDR -ominaisuudella, nano cell -teknologialla sekä webOS-käyttöjärjestelmän viimeisimmällä versiolla. Malli tulee saataville 65, 60, 55 ja 49 tuuman koossa.