Mercedes-Benz on esitellyt ensimmäisen avolavamallinsa. Autossa hyödynnetään Nissanin pitkää pickup-kokemusta, joten uusi Mercedes-Benz X-sarja ei ole suunniteltu vain näyttämään hyvältä, vaan tarjoamaan ominaisuuksia myös hyötykäytössä.

X-sarjan voimanlähteiksi on lanseerausvaiheessa tarjolla kaksi nelisylinteristä vaihtoehtoa: X 220 d yhdellä turboahtimella kehittää 120 kW (163 hv) tehon, kaksiahtiminen X 250 d -biturbo puolestaan 140 kW (190 hv). Molemmat ovat saatavana sekä takavetoisina malleina että varustettuna kytkettävällä nelivedolla. Voiman välittää kuusivaihteinen käsivalintainen vaihteisto. 7-vaihteisen automaatin saa valinnaisena X 250 d:n ja X 250 d 4Maticin yhteyteen.

Vuoden 2018 puolivälissä valikoima laajenee X 350 d :llä, jonka V6-dieselmoottori tuottaa 190 kW (258 hv) tehon ja 550 Nm:n väännön. Tällöin autossa on vakiovarusteena jatkuva 4Matic-neliveto ja 7G-Tronic Plus -automaattivaihteisto. Kaikissa X-sarjan nelivetomalleissa on vakiona DSR-alamäkihidastin ja alennusvaihde, ja valinnaisvarusteena taka-akselille saa tasauspyörästön lukon.

Euroopan markkinoilla autossa on vakiona mukavuusjousitus, jolloin maavara on 202 milliä. Valinnaisvarusteena saa 20 millillä korotetun jousituksen, joka on vakiona kaikilla Euroopan ulkopuolisilla markkina-alueilla.

X-sarja esitellään Euroopassa marraskuussa 2017. Suomen hinnat julkaistaan myöhemmin.