Mercedes-Benzin uusi E-sarja täydentyy syksyllä Cabriolet-avomallilla, joka on ensimmäistä kertaa saatavissa myös 4Matic-nelivetona.

E-Cabrion moottorivalikoimassa on aluksi viisi mallia: E 220 d (194 hv), E 350 d 4Matic (258 hv), E 200 (184 hv), E 300 (245 hv) sekä E 400 4Matic (333 hv).Moottorit ovat 4-sylinterisiä ja 2.0-litraisia. Tehokkaimmat diesel- ja bensavaihtoehdot ovat 3.0-litraisia kutoskoneita. Taloudellisin vaihtoehto on luonnollisesti E 220 d. Sen yhdistetty kulutus on 4,3 l/100km ja CO2-päästöt 116 g/km. Kaikkien moottorin yhteydessä on vakiona 9G-Tronic-automaattivaihteisto.

E-sarjan cabriossa on perinteinen kangaskatto, joka on saatavana tummanruskeana, tummansinisenä, punaisena tai mustana. Katossa on akustinen monikerrosrakenne, joka vaimentaa tie- ja tuuliääniä tehokkaasti. Hyvän lämmöneristyksen ansiosta cabrio sopii myös talviajoon, varsinkin jos valitsee 4Matic-mallin.

Paras aika avoautolle on tietysti kesä. Cabrion katto avautuu ja sulkeutuu 20 sekunnissa, ja katon käyttö onnistuu myös ajaessa, kunhan nopeutta on alle 50 km/h. Avoautoilun mukavuutta viileillä keleillä voi parantaa automaattisella Aircap-ilmanohjaimella ja Airscarf-ilmahuivilla. Aircap-ilmanohjain pienentää ilman pyörteilyä ja turbulenssia matkustamossa. Airscarf-ilmahuivi puhaltaa lämmintä ilmaa etupenkillä istuville kaulan ja niskan alueelle. Valinnaisvarusteena on saatavissa myös istuinlämmitys takapenkille, sekä lämpöä heijastava nahkaverhoilu viidessä eri sävyssä.

Uuden E-sarjan cabrion tuotanto alkaa syyskuussa. Suomeen ensimmäiset autot saapuvat syksyn aikana.