Sähkötyökaluihin erikoistunut Milwaukee laajentaa akkukäyttöisten työkalujen valikoimaansa uudella työmaalle sopivalla Bluetooth -kaiuttimella. Bluetooth-yhteyttä käyttämällä kaiuttimella voidaan suoratoistaa musiikkia jopa 30 metrin etäisyydeltä.

Kuudella laaja-alaisella kaiutinelementillä varustettu Milwaukee M12/M18 Bluetooth-kaiutin on suunniteltu sopimaan niin työmaile kuin työmaan ulkopuolelle. Uudessa kaiuttimessa on vahvistettu hunajakennomainen ritilä, iskunkestävät sivusuojukset ja suojakehikko, jotka suojaavat sisäosia ja joiden avulla kaiutin kestää vaativia olosuhteita, pudotuksia ja iskuja. IP54-luokiteltu M12-18 JSSP -kaiutin kestää myös vettä ja likaa ilman, että äänenlaadusta tarvitsee tinkiä.

Alle 2,5 kilon painoisessa kaiuttimessa on integroitu kahva oikealla puolella, minkä ansiosta se on helppo kuljettaa mukana lähes mihin tahansa. Laitteessa on myös integroitu 2,1 A USB-latausportti, jolla voi ladata nopeasti lähes kaikki kannettavat laitteet. Kaiutin käyttää virtalähteenä Milwaukeen M12 ja M18 Redlithium-ion -akkuja. M18 akulla kaiutinta voidaan käyttää jopa 16 tuntia, ja M12 akulla 8,5 tuntia.