Hollantilaisen Ocean Submarine -yritys on aikeissa viedä luksusjahtien omistajat pinnan alle. Uusi Neyk Submarine on luksusluokan sukellusvene, joka on kustomoitavissa omistajan toiveiden mukaan. Alukseen voidaan esim. rakentaa ilmalukko sukeltajia varten, keulaan voidaan tehdä 270-asteinen akvaario syvyyksien ihailuun tai alukseen voidaan lisätä rantautumistelineet, jolloin sillä voidaan ajaa hiekkarannalle.

Modulaarirakenteen ansiosta aluksesta on suunniteltu 20, 22 jq 24-metriset versiot. Jos sukellusvenettä käytetään huvijahdin yhteysveneenä, Neyk Submarine voidaan valmistaa myös 6 tai 9 -metrisenä. Sisustuksen saa halutunlaisena, esimerkiksi business jet -tyylisellä matkustamolla.

Ocean Submarine on käyttänyt vuosia sukellusveneen kehitystyöhön. Aluksen pisaramuoto valikoitui lukuisien testien jälkeen parhaana vaihtoehtona. Se on sekä taloudellinen että nopea. Aluksen huippunopeus voi olla jopa 15 solmua. Sukellusveneessä on kaksi sähkökäyttöistä moottoriyksikköä veneen molemmilla puolilla, mikä tekee veneestä hyvin ketterän verrattuna perinteisiin sukellusveneisiin. Neyk Submarine on helposti hallittavissa ja pystyy nopeisiin suunnanmuutoksiin. Pisaramuodon ja sähkömoottorien ansiosta vene on myös hyvin hiljainen.

Ensimmäisen Neyk Sunmarine, jonka on määrä valmistua tammikuussa 2018, on 19-metrinen ja uppoumaltaan 100 tonnia. Sen kyytiin mahtuu 12 matkustajaa, jotka voivat sukeltaa 150 metrin syvyyteen asti ihailemaan merenalaisia maisemia. Aluksessa on nojatuolimaiset istuimet, baari, kirjasto ja keittiö.