Jouluna voi toki pukeutua rennon hauskasti, mutta rajansa kaikeilla. Luulisi että joulupukkisolmio ja jouluaiheiset henkselit olisivat tarpeeksi, mutta näköjään ei. Hyvän maun rajat voi ylittää, ja vielä reilusti!

Opposuits valmistaa edullisia ja kuosiltaan poikkeavia pukuja. Opposuitsin pukujen kuvioinnit kun edustavat erilaisia teemoja, aina Star Warsista Amerikan lippuun. Kankaiden värit ja kuvioinnit tuodaan niin selvästi esiin, että asu ei varmasti jää keneltäkään huomaamatta.

Tietysti Opposuitsin mallistosta löytyy myös jouluaiheisia kuvioita. Heidän punaisesta Wonderland-puvusta ei osaa sanoa onko se hauska asu pikkujouluihin, vai ehkä paremminkin naamiaisiin. Toisaalta jos ei keksi omalle rakkaalle mitään muuta lahjaa jouluna, niin tämä asu sopii hyvin kun pukee itsensä joululahjaksi.

Suomessa Opposuitsin pukuja on saatavissa nykyään myös Stockmannilta. Hinta on onneksi sentään halpa. Tämän Wonderland puvun hinta on 74,90 euroa. Mukaan saa vielä samaa kuviota edustavan solmion, jotta asukokonaisuus ei vain jää vajaaksi.