Philips on esitellyt OneBlade -partatrimmerin, jonka uusi tekniikka mahdollistaa kaikenpituisten ja -mallisten partojen trimmauksen, muotoilun ja ajon samalla työkalulla.

OneBlade on suunniteltu erityisesti miehille, jotka haluavat kokeilla eri partamalleja ja vaihtaa välillä partatyyliään. OneBladen merkittävin ominaisuus on tuplasuojattu ajoterä, joka liikkuu 200 kertaa sekunnissa mahdollistaen tehokkaan ja ihoystävällisen ajon myös pidemmille parroille. Parransängen voi trimmata tarkasti mukana tulevilla sänkikammoilla: millimetrin pituinen iltapäiväsänki, kolmen millin tarkkuustrimmaus tai viiden millin pidempi sänki.

Kaksipuolinen terä mahdollistaa suorat reunalinjat ja ääriviivat, ja terällä voi ajaa mihin suuntaan tahansa. Laite on suunniteltu mahdollisimman pienikoiseksi, jotta sitä on myös helppo käsitellä. OneBladen terät on suunniteltu kestämään noin neljä kuukautta, ja terät on myös helppo vaihtaa siinä vaiheessa kun paksummat jouhet eivät enää katkea entiseen malliin.

Laitteesta on kaksi eri versiota; OneBlade ja OneBlade Pro. Molemmat hyödyntävät samaa tekniikkaa, mutta Pro-malli tarjoaa hieman enemmän ominaisuuksia. OneBlade Pro sisältää 14 asetuksen trimmauskamman 0,4–10 millimetrin vaihtoehdoilla. Pro -mallissa on myös digitaalinen LED-näyttö, joka ilmaisee pariston tilan ja jäljellä olevan latauksen.

OneBlade on johdoton ja toimii sekä kuivassa että kosteassa ajossa. Ajamiseen ei tarvita partavaahtoa. Philips OneBladen suositushinta on 34,90 euroa ja OneBlade Pron 79,90 euroa.