Suosituimmasta Renault-pakettiautomallista on tullut tarjolle nyt sporttisempi painos. Kuten nimestä voi arvata, uusi Renault Trafic Formula Edition on saanut inspiraationsa F1-kuninkuusluokasta. Erikoismallissa on moottorina vahva ja säästeliäs 107 kW (145 hv) kehittävä Twin Turbo diesel. Auton hiilidioksidipäästö on vain 160/164 g/km korin pituudesta riippuen.

Uuden Renault Trafic Formula Editionin lähtökohtana on erittäin kattavasti varustettu Trafic Navi Edition, mutta tuo mukaan myös urheilullista leimaa. Erikoismallin ulkoväri on metallimusta, jota käytetään myös korinvärisissä puskureissa, etusäleikössä, Renaultin merkissä sekä 17-tuumaisissa kevytmetallivanteissa. Kontrastina mustalle ovat keltaiset Formula Edition -teippaukset ja keltaiset etusäleikön sekä etusumuvalojen kehykset. Korin väriksi on mustan lisäksi valittavissa myös metallihopea. Metalliväri sisältyy erikoismallin hintaan.

Jotta pakulla on mukava matkava niin kesällä kuin talvella, kuuluvat automaatti-ilmastointi ja Eber-lisälämmitin vakiovarusteluun. Kojelaudassa on Media Nav 2.0 -tietoviihdejärjestelmä, johon sisältyvät navigointi ja peruutuskamera. Nahkaverhoiltu ohjauspyörä, sadetunnistin, vakionopeussäädin, pysäköintitutka ja älyavain kuuluvat myös varusteluun.

Ohjaamon ilmeen viimeistelevät Lux-paketin mukana tulevat alumiiniset kehyslistat kaiuttimien ja vaihdekepin ympärillä, alumiininsävyiset oven kahvat, kannellinen lokero kojelaudassa, Java-istuinverhoilu ja Formula Edition -matot.

Sporttipaku Renault Trafic dCi 145 Twin Turbo Formula Editionin lähtöhinta on 36 690 euroa.