Polar esitteli uuden M460 GPS-pyöräilytietokoneen. Uutuus tarjoaa Polarin Smart Coaching -harjoitusominaisuudet sekä erittäin laajan liitettävyyden.

Laitteessa on integroitu GPS ja ilmapainemittariin ja GPS:ään perustuva kaltevuusmittari. Yhdistämällä laitteeseen Polar H10 -sykesensorin, pyöräilijät saavat käyttöönsä sykkeenmittauksen sekä entistä laajemmat Smart Coaching -ominaisuudet, kuten Polarin oman kuntotestin, harjoituksen vaikutuksen, ortostaattisen testin sekä harjoituskuormituksen ja palautumisen tilan seurannan.

M460:n näytölle saa halutessaan ilmoitukset saapuvista puheluista, viestit, kalenterimuistutukset sekä sosiaalisen median päivitykset. Yhdistettävyys kolmannen osapuolen sovelluksiin mahdollistaa esimerkiksi Training Peaks’ Normalized Power:n, Intensity Factor:n ja Training Stress Score:n käytön.

Polar M460 on IPX7-vedenkestävä, akunkesto on jopa 16 tuntia ja laitteessa on turvallisuutta lisäävä LED-etuvalo. Polar M460 on ostettavissa yksittäin (179,00 eur) tai yhdessä uuden Polar H10 -sykesensorin kanssa (229,00 eur).