Jos haluaa Porsche 911 GT3:sen ilman huomiota herättävää takasiipeä, tarjoaa Porsche vaihtoehdoksi Touring Package -pakettia.

Perää lukuunottamatta Touring Package -malli on ulkoisesti yhtenevä 911 GT3:sen kanssa. Autossa ovat suuret ilmanottoaukot keulalla ja GT3:lle tunnusomainen ilmanpoistoaukko tavaratilan luukun etupuolella. Myös etu- ja taka-valot on säilytetty samanlaisina, mutta ne eivät ole tummennetut. Etuakselilla ovat 245/35 ZR 20 -koon renkaat yhdeksäntuumaisissa vanteissa ja takana 305/30 ZR 20 -rengastus ja 12-tuumaiset vanteet. Uuden malliversion kori on pyöräkoteloiden kohdalla 44 millimetriä leveämpi kuin perusmallin 911 Carrera. GT3 Touring Package -mallissa on kiinteän takasiiven sijasta aktiivinen takaspoileri. Siis vastaava kuin 911 Carrera -mallissa, mutta siihen on lisätty korinvärinen Gurneyn läppä, joka parantaa aerodynamiikkaa.

Autossa on vapaastihengittävä nelilitrainen moottori ja kuusiportainen manuaalivaihteisto. Moottori tuottaa tehoa 500 hv (368 kW) ja vääntöä 460 Nm. Uutuusmalli kiihtyy nollasta sataan 3,9 sekunnissa ja saavuttaa 316 km/h:n huippunopeuden. Kuusivaihteisen vaihteiston välityssuhteet on säädetty tarkasti maksimaalista tehoa silmällä pitäen, ja sen vaihto-ominaisuudet ovat erityisen sporttiset. Keskikonsolin Sport-painikkeella aktivoitava toiminto tekee vaihtamisesta dynaamisempaa vaihteiden nopeamman synkronoinnin ansiosta.

Touring Package -paketin yhteyteen on mahdollista saada käytännöllisesti katsoen kaikki 911 GT3:n lisävarusteet Clubsport Package -pakettia ja Alcantara-varusteita lukuunottamatta. Saatavissa ovat mm. kaikki kori- ja vannevärit, keraamiset PCCB-jarrut, etuakselin nostojärjestelmä, LED-ajovalot, kaikki istuinvariantit, Chrono Package ja eri audiojärjestelmävaihtoehdot.

Touring Package  paketilla varustetun 911 GT3:n hinta on Saksassa 152 416 euroa.