Uuden Porsche 911 GT2 RS -mallin innoittamana, Porsche Design on kehitellyt yksinomaan 911 GT2 RS -kuljettajille oman kellomallin.

Uudessa Porsche Design 911 GT2 RS Chronograph -kellossa käytetään samoja materiaaleja, ja samaa designia kuin sen esikuvana olevassa autossa. Kellokuori on titaania ja kellotaulu hiilikuitua. Kellotaulun ulkonäköön on haettu samaa ilmettä kuin mikä esiintyy Porschen uuden urheiluauton mittaristossa. Kellon rannekkeen materiaaliksi voi valita joko nahan tai alcantaran.

911 GT2 RS Chronograph -kellon sydämenä on Porsche Designin ensimmäinen oma kellokoneisto. Uusi 01.200 -koneisto on kolmen vuoden kehitystyön tulos. Se mahdollistaa mm. flyback-toiminnon ja on saanut tarkkuutensa ansiosta sveitsiläisen COSC-hyväksynnän.

Perinteinen kronografi-rannekello mahdollistaa ajanoton, mutta väliajan tarkistaminen on hankalampaa. Kellon ajanotto kun toimii yleensä yhden painikkeen varassa; ensimmäinen painallus käynnistää ajanoton, toinen pysäyttää sen ja kolmas painallus nollaa sekuntarin. Flyback-toiminnon ansiosta kellolla voi tarkistaa väliajan samalla kun ajanotto jatkuu.