Porsche Panamera Sport Turismo -malliston tehokkain versio on jatkossa hybridi, kun lippulaivamalliksi saapuu uusi Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo.

Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismon 4.0-litrainen V8-kaksoisturbo tuottaa 550 hv ja sen parina työskentelevä sähkömoottori 136 hv. Järjestelmän yhteenlaskettu huipputeho on 680 hv ja 850 Nm. Voima välittyy kahdeksanvaihteisen Porsche Doppelkupplung (PDK) -vaihteiston välityksellä aktiiviseen Porsche Traction Management (PTM)  -nelivetojärjestelmään.

Tämä E-Performance-voimansiirtolinja mahdollistaa kiihdytyksen nollasta sataan kilometriin tunnissa 3,4 sekunnissa. Auton huippunopeus on riittävät 310 km/h. Suorituskyvystä huolimattaa Porschen hybridihirviö esittelee varsin taloudelliset lukemat. Yhdistetty polttoaineenkulutus on 3,0 l/100km ja CO2-päästöt 69 g/km. Pelkällä sähköllä on mahdollista ajaa jopa 49 kilometriä yhdellä latauksella.

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo on jo tilattavissa. Hinnat alkavat Suomessa 216 560,32 eurosta. Auton vakiovarustelu pitää sisällään muun muassa sähköisellä kallistuksenvakautuksella ja Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus) -toiminnolla varustetun PDCC Sport -alustansäätöjärjestelmän, mukautuvan ilmajousituksen, tehokkaat Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) -jarrut, 911 Turbo -tyyliset 21 tuuman vanteet, Power Steering Plus -ohjaustehostuksen ja Sport Chrono Package -varustepaketin.