Suomessa Ram -avolavat ovat melko harvinainen näky mutta Amerikan maalla auto on hyvin suosittu. Jopa niin että valmistaja kehittelee välillä erikoismalleja, jotta auton ostajan uusi silmäterä sentään hieman poikkeaisi naapurin samanlaisesta menopelistä.

Tämän vuoden Detroitin autonäyttelyssä Ram esittelee uuden Ram 1500 Rebel Black -erikoismallin. Auto perustuu kotimarkkinoillaan suosittuun Ram 1500 Rebel -malliin, mutta nimensä mukaisesti lisää autoon mustia yksityiskohtia. Auton ulkoväriksi voi valita minkä tahansa Rebel-mallin väreistä, mutta Black-mallissa on aina mustat vanteet, musta keularauta ja musta sisustus.

Matkustamon puolella autoa koristavat mustiksi anodisoidut alumiinilistat ovissa, keskikonsolissa, kojelaudassa ja mittaristossa. Kokomustissa istuimissa ovat Rebel-tekstit sekä harmaa tikkaus, joka koristaa myös kojelautaa ja ovipaneeleita. Lisähintaan penkit saa tietysti mustalla nahkaverhoilulla.

Ram 1500 Rebel Black -mallin moottoriksi on valittavissa joko 5.7-litrainen Hemi V8 tai 3.6-litrainen Pantastar V6. Auton varusteluun kuuluvat ilmajousitus, 33-tuumaiset renkaat, Bilstein-iskarit ja kattava off-road -varustelu.

Auton lähtöhinta kotimarkkinoilla on $45 590 + $1320 toimitusmaksu. Uutuusmallit saapuvat liikkeisiin USA:ssa maaliskuussa 2017.

2017 Ram Rebel Black Special Edition
2017 Ram Rebel Black Special Edition