Uusi Range Rover Velar lanseerataan Suomessa virallisesti loppukesällä, mutta sitä ennen auto kävi jo pikaisella visiitillä näyttäytymässä.

Uusi Velar on muotoilultaan näyttävin Range Rover, ja erottuu yksityiskohdillaan myös monista kilpailijoista. Vaikka ulkomuodoltaan auto muistuttaa selvästi mitoiltaan venytettyä Range Rover Evoqueta, löytyy Velar ulkokuoresta sekä varsinkin sisätiloista lukemattomia mielenkiintoisia yksityiskohtia, joiden avulla auto erottuu edukseen. Mitoiltaan Velar on pienempi kuin iso Range Rover, mutta tarjoaa jopa näyttävämpää sisätilojen muotoilua.

Moottorimalliston muodostavat 4- ja 6- sylinteriset bensa- (250-380hv) ja dieselmoottorit (180-300hv). Vaihteistona on aina 8-portainen automaatti. Velarin ennakkohinnat alkavat 78 299 eurosta. Malliston huipulla on 380-hevosvoimaisella bensakoneella varustettu First Edition -malli (177 390,80 euroa)

Sports Car Center Airportin tiloissa järjestetyssä tilaisuudessa pääsi samalla tutustumaan Zenithin El Primero -kellomallistoon. Esillä oli tietysti myös Zenithin ja Range Roverin yhteistyössä syntynyt Zenith El Primero Range Rover -kello.