Milloin olitte viimeksi lomalla ihan vain kahdestaan? Varsinkin lapsiperheissä saattaa kahden kesken lomailu olla muisto vain. Kaikki yhdessä vietetty aika tekee hyvää parisuhteelle, mutta lomamatkalla arjen kiireet ja huolet unohtuvat kaikista tehokkaimmin. Silloin on helpompi keskittyä vain kumppaniin ja parisuhteeseen. Ja rentouttava loma voi tuoda mukavasti uutta piristystä myös makuuhuoneeseen.

Rantaloma

Romanttisella lomalla ei välttämättä kaivata toimintaa ja aktiviteetteja, vaan pääroolissa on yhdessä vietetty aika. Jos mukaan saa vielä hitusen eksotiikkaa, ei siitä ainakaan haittaa ole. Sininen meri, hiekkaranta, lämmin ilma, auringonlaskut, hyvä ruoka; rantaloma Välimeren pikku saarella tai kaukokohteessa tarjoaisi loistavat puitteet nauttia yhteisestä ajasta.

Kaupunkiloma

Romanttisen loman voi hyvin järjestää myös kaupunkikohteessa. Etelä- ja Keski-Euroopan vanhat kaupungit pursuavat kulttuuria ja historiaa tarjoten loistavan ympäristön romanttiselle seikkailulle. Kaupungin vanhat rakennukset iltavalaistuksessa luovat mukavasti tunnelmaa teidän nauttiessa kynttiläillallista hämärtyvän illan kajossa.

Viikonloppureissu

Viikon tai kahden loma kahdestaan tekisi varmasti hyvää, mutta oman ajan järjestäminen voi olla hankalaa, varsinkin lapsiperheissä. Suhteen ylläpito ei vaadi valtavaa budjettia tai suuria järjestelyjä, vaan vapaa viikonloppu, tai edes yksi yö riittää hyvin alkuun. Yhteinen yö hotelllissa, kylpylässä tai vaikka risteilyllä piristää mukavasti parisuhdetta, kunhan molemmat lupaavat jättää hetkeksi lapset ja työkiireet taka-alalle. Valitkaa vähän hienompi hotelli, tasokas ravintola ja nauttikaa spa-hemmottelusta kylpylässä, tai vaihtoehtoisesti voitte antautua maaseuturomantiikalle pienessä ja viihtyisässä kartanohotellissa.