Samsung esitteli Galaxy S8:n

Samsung esitteli uuden Galaxy S8 -älypuhelimen. Uutuus tulee saataville 5,8 ja 6,2 tuuman näyttökoossa. Infinity-näyttö ja kehyksetön muotoilu muodostavat sulavalinaisen lasipinnan ilman teräviä kulmia.

Samsungin puhelinmalliston uudessa lippulaivallissa on markkinoiden ensimmäinen 10 nanometrin älypuhelinsuoritin. Puhelimen ruutunäkymä voidaan jakaa kahtia moniajoa vaativia tehtäviä varten. Näytön työtila riittää esimerkiksi videon katsomiseen samalla, kun kirjoitat viestiä täysikokoisella näppäimistöllä. Puhelimen kameran entistä suurempi valoherkkyys sallii kuvaamisen myös hämärässä.

Galaxy S8 on yhteensopiva uuden Gear VR:n kanssa, jolla on nyt on entistä helpompi nauttia interaktiivisista virtuaalikokemuksista. Galaxy S8 toimii myös saumattomasti uuden Samsung Gear 360 -kameran kanssa, jolla voi kuvata 4K-videoita ja suoratoistaa 360-videolähetyksiä sosiaalisen median kanaviin. Kameralla voi myös ottaa 15 megapikselin valokuvia.

Galaxy S8:n myynti alkaa Suomessa 28. huhtikuuta ja ennakkomyynti 29. maaliskuuta. Värivaihtoehtoina ovat Orchid Grey, Arctic Silver ja Midnight black. Samsung Galaxy S8:n suositushinta on 829,00 euroa. Samsung Dex -telakan svh on 149,00 euroa ja Gear 360-kameran 249,00 euroa.